Webdesign - Website ontwerp


Webdesign begint met het ontwerp van uw website. Het design van uw website kunnen wij naadloos laten aansluiten bij de door u gewenste identiteit of huisstijl. Het ontwerp van uw website zullen wij omzetten in een webtemplate en kunnen we vervolgens koppelen aan ons CMS (content management systeem). Door middel van het CMS kunt u uw nieuwe website beheren en de content van deze naar eigen inzicht veranderen.

Zoekmachine optimalisatie / SEO van uw website

Als uw website ontwerp dan omgezet is in uw uiteindelijke website komt de fase waarin we uw website dienen te optimaliseren voor de zoekmachines. Dit noemen we ook wel SEO oftewel zoekmachine optimalisatie. Dit is nog iets anders dan zoekmachine marketing d.m.v. Adwords wat nog later komt kijken bij uw website.

 

 

 

Waarom Pro Ontwerp?

Pro Ontwerp is een full service webbureau, welke een website voor u kan ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en verzorgen.
- het aanpassen van uw huidige website
- een compleet nieuw website ontwerp en programmering
- het optimaliseren van uw nieuwe of huidige website door middel van SEO - Zoekmachine optimalisatie
- het koppelen aan en het implementeren van Social Media

Wij zorgen ervoor dat u gevonden wordt!

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 085 401 26 04, wij staan u graag te woord.